TINTAL


INDUSTRIAL ARCHITECTURE

TINTAL has been erected to one side of a house in Bahía Azul. A small space, it appears to be a prolongation of the terrain when seen from the entrance, but from the slope it stands out as a piece embedded in the hillside.

The space, ultimately conceived as the prolongation of its own window frame, mediates between the sea and an interior garden located at the entrance. Reached by a narrow staircase, excavated out of the rock, it leaves the user in complete isolation.


Date: 03.06.2014
Client: Virgilio Marcus
Category: Industrial
Area: 160.2 sqm



Single Project
Single Project
Single Project

You might also like




Portfolio Item
BREWERYN INDUSTRIAL ARCHITECTURE
Portfolio Item
KUBIK INDUSTRIAL ARCHITECTURE
Portfolio Item
JOHN COLE'S LAKE HOUSE RESIDENTIAL ARCHITECTURE