MIKE VALLEYS SUMMER HOUSE


RESIDENTIAL ARCHITECTURE

The summer house is located right next to Vejle Fjord on a scenic site with distinctive trees. The view of the fjord, the coastal atmosphere and the nature that encourage an active outdoor life had an important influence on the design. At first glance, the house is traditionally designed with a pitched roof paralleling the long sides of the site and a gable facing the view. However, at a closer look, we are dealing with a kind of double house – a house inside a bigger house.


Date: 14.03.2016
Client: Mike Valley
Category: Residential
Area: 130 sqm



Single Project
Single Project
Single Project

You might also like




Portfolio Item
KUBIK INDUSTRIAL ARCHITECTURE
Portfolio Item
TINTAL INDUSTRIAL ARCHITECTURE
Portfolio Item
JOHN COLE'S LAKE HOUSE RESIDENTIAL ARCHITECTURE